Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Blog

Elektronisch factureren met PEPPOL: verplichting vanaf 2026

Vanaf 2026 wordt het voor alle bedrijven verplicht om elektronisch te factureren aan andere bedrijven. Deze maatregel zal administratieve processen stroomlijnen en bijdragen aan een efficiënter en transparanter financieel systeem. Een centrale rol in deze transformatie wordt gespeeld door het PEPPOL-netwerk.

Een nieuw avontuur voor Isabel: een warm afscheid

Met een mix van vreugde en weemoed kondigen we het vertrek aan van onze gewaardeerde collega Isabel. Na 14 jaar trouwe dienst bij ons kantoor, heeft Isabel besloten een nieuwe weg in te slaan en haar passie voor sport te volgen. Ze gaat een topfunctie bekleden in de sportwereld, een droom die voor haar uitkomt.

Efficiënt kasboek- en dagontvangstenboek met Scrada

In de digitale wereld van vandaag is efficiëntie een sleutelwoord. Daarom zijn we verheugd om onze klanten kennis te laten maken met Scrada, een innovatief programma waarmee u eenvoudig uw kasboek en/of dagontvangstenboek digitaal kunt bijhouden.

Fiets haalt auto (eindelijk) in dankzij cafetariaplan

Met een cafetariaplan krijgen werknemers de kans om een deel van hun klassieke verloning om te zetten in een ander voordeel, zoals een bedrijfsfiets, stationsparking of extra vakantiedagen

Het belastingseizoen is afgetrapt!

Hier zijn enkele nieuwigheden die je moet kennen.

Populariteit maaltijdcheques blijft toenemen

De prijzen blijven stijgen en werkgevers zoeken manieren om hun personeel te ondersteunen. Maaltijdcheques zijn nu populairder dan ooit, met...

Nieuwe 120% kostenaftrek voor e-facturatie vanaf 1 januari 2024

Goed nieuws voor zelfstandigen en kleine vennootschappen! Met de wet van 6 februari 2024 wordt vanaf 1 januari 2026 gestructureerde elektronische facturatie verplicht tussen BTW-plichtigen (B2B).

Belangrijke aangiftetermijnen voor aanslagjaar 2024 en daarna

Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de aangiftetermijnen voor belastingaangiften

Geregistreerd kassasysteem 2.0

Sinds 1 januari 2010 wordt het geregistreerde kassasysteem in de horecasector gebruikt vanwege de verlaging van het btw-tarief. Het huidige systeem is echter verouderd, met trage transacties en problemen met integratie.

Vertrouwenspersoon verplicht in organisaties vanaf 50 medewerkers

Vanaf 1 december 2023 zijn werkgevers met 50+ werknemers wettelijk verplicht om één of meerdere vertrouwenspersonen aan te stellen. Voor organisaties met minder dan 50 medewerkers geldt deze verplichting alleen als de vakbondsafvaardiging of alle werknemers erom vragen.