Met een mix van vreugde en weemoed kondigen we het vertrek aan van onze gewaardeerde collega Isabel. Na 14 jaar trouwe dienst bij ons kantoor, heeft Isabel besloten een nieuwe weg in te slaan en haar passie voor sport te volgen. Ze gaat een topfunctie bekleden in de sportwereld, een droom die voor haar uitkomt.

Isabel’s bijdrage aan ons kantoor

Isabel heeft in de afgelopen 14 jaar een onschatbare bijdrage geleverd aan ons kantoor. Haar toewijding, expertise en warme persoonlijkheid hebben haar tot een onmisbaar onderdeel van ons team gemaakt. Of het nu ging om het begeleiden van nieuwe medewerkers, of het opzetten van efficiënte processen, Isabel stond altijd voor ons klaar met raad en daad.

Haar betrokkenheid en professionaliteit hebben niet alleen ons kantoor, maar ook onze klanten enorm geholpen. Isabel heeft altijd met passie en nauwkeurigheid gewerkt, wat haar geliefd maakte bij iedereen die met haar samenwerkte.

Een nieuw avontuur in de sportwereld

Isabel’s hart heeft altijd bij de sport gelegen. Of het nu ging om het bijwonen van wedstrijden, zelf sporten of het begeleiden van nieuwe talenten, haar liefde voor sport was altijd duidelijk. We zijn dan ook niet verrast dat zij nu de kans heeft gegrepen om een topfunctie in de sportwereld te vervullen.

Hoewel we haar enorm zullen missen, zijn we ontzettend blij voor Isabel dat zij deze stap zet. We hebben er alle vertrouwen in dat zij ook in haar nieuwe rol een groot succes zal worden, net zoals zij bij ons kantoor was.

Dankwoord en goede wensen

Isabel, namens het hele team willen we je bedanken voor je jarenlange inzet, toewijding en de positieve energie die je altijd hebt gebracht. Je hebt een blijvende indruk achtergelaten en we zullen je aanwezigheid en vriendschap missen. We wensen je het allerbeste in je nieuwe avontuur en zijn er zeker van dat je ook in de sportwereld zult uitblinken.

We hopen dat je af en toe nog eens bij ons langskomt om te vertellen over je nieuwe uitdagingen en successen. Je blijft altijd een deel van onze familie.

Veel succes en geluk, Isabel!