Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:
Home / Diensten / Overname

Overname of fusie

Van plan om een bedrijf over te nemen? Wanneer weet je dat je klaar bent voor een fusie en hoe pak je dat best aan? Onze experts helpen je graag bij het zetten van deze belangrijke stap in je ondernemersverhaal.

Online dashboard

Overname geslaagd? Dan kan je de financiële resultaten nauwgezet opvolgen. Wij vertalen jouw cijfers in duidelijke grafieken die je online kan raadplegen. Dankzij ons digitaal boekhoudplatform weet jij op elk moment hoe je bedrijf er financieel voorstaat.

Een duidelijke offerte

Bij ons bepaal je zelf welke onderdelen je uit handen geeft. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak je een keuze uit ons aanbod: van beperkte tot volledige ondersteuning door onze accountants.

Afhankelijk van de diensten die je nodig hebt, bezorgen we je een offerte met een vaste maandelijkse prijs. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten en hoeveel dat kost.

Jouw winstadviseur

Ook na de overname of fusie nemen we de tijd om je ondernemingsplannen te bespreken en die te vergelijken met de resultaten. Onze financiële experts gaan proactief aan de slag en analyseren je cijfers om de toekomst van je onderneming in kaart te brengen. We maken een prognose en tekenen je financiële plannen uit.

Op zoek naar een adviseur die fiscaal en boekhoudkundig advies geeft en je begeleidt bij je ondernemersplannen? Bij ACB Tax Consult kan je rekenen op advies in elke fase van je bedrijf.