Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Tarieven

ACB Tax Consult werkt met een maandelijks abonnement op basis van jouw wensen en noden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw onderneming nodig heeft en op basis daarvan bezorgen we je een offerte met een totaalprijs én duidelijke afspraken van wat je daarvoor van ons mag verwachten.

Hoeveel kost een boekhouder?

De kostprijs van een boekhouder wordt onder meer bepaald door:

  • Rechtsvorm: kies je voor een eenmanszaak of vennootschap?
  • Begeleiding: kies je voor een maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks adviesgesprek?
  • Aantal inkomende en uitgaande facturen.
  • Hoe ordelijk jij alles aan ons aanlevert. Krijgen we elk kwartaal jouw facturen en btw-bonnen netjes geordend en digitaal? Dan bespaart ons dat heel wat werk.

Onze pakketten

In je zoektocht naar een boekhouder heb je vast ontdekt dat er een groot verschil is in prijzen en prijsmodellen.

Door onze digitale werkwijze werken we kostenefficiënt. Daardoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Bovendien maken we een offerte op maat: je betaalt dus alleen voor wat je nodig hebt.

 

Daarbij hanteren we volgende pakketten waarin steeds inbegrepen:

  • Gratis toegang tot een online dashboard met gedetailleerde cijfers per kwartaal
  • Gratis digitaal archief van zeven jaar dat voldoet aan de wettelijke voorwaarden
  • Jouw eigen digitale assistent voor de opvolging van jouw administratie zodat je tijd en geld bespaart

 

1
Basic Pack

Dit Basic Pack is er voor alle ondernemers – van starters in bijberoep tot gevestigde kmo’s met 20 personeelsleden. Jouw boekhouding in goede handen: inkomende en uitgaande facturen boeken, BTW-aangifte, jaarrekening, berekening en aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting.

2
Optimum Pack

Als aanvulling op het Basic Pack, analyseren we driemaandelijks je bedrijfsresultaten en optimaliseren waar nodig. We maken een prognose voor  je sociale bijdragen en voorafbetalingen. We zorgen er voor dat ze herbekeken worden als dat nodig is.

3
Pro Pack

Laat met een gerust hart alle fiscale controles aan ons over. Kies je voor dit pakket, dan zorgen we aanvullend voor de opvolging van belasting- en BTW-controles. Als dat nodig is, dienen we berichten van wijziging en bezwaarschriften in.

4
Update Pack

Vind je het belangrijk om op elk moment op de hoogte te blijven van je bedrijfsresultaten? Maandelijks, wekelijks, dagelijks,.. Dan raden we dit pakket aan, waarbij we het resultaat van voorraad- en provisieboekingen op regelmatige tijdstippen rapporteren. Interesse? Vraag jouw offerte.

5
Express Pack

Soms moet een jaarafsluiting snel gaan. Daarom ontwikkelden we voor onze klanten een formule waarbij je zelf bepaalt hoeveel dagen de jaarafsluiting in beslag mag nemen. Interesse? Vraag jouw offerte.

6
VIP Pack

Niet gevonden wat je zocht? Vertel ons jouw  wensen. Samen maken we voor jouw een offerte op maat die volledig voldoet aan jouw behoeften.

Offerte op maat?