Hey, je browser is verouderd!

We hebben gemerkt dat je Internet Explorer gebruikt. We raden je aan om deze website te bekijken met een van de volgende browers:

Tarieven

ACB Tax Consult werkt met een maandelijks abonnement op basis van jouw wensen en noden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat jouw onderneming nodig heeft en op basis daarvan bezorgen we je een offerte met een totaalprijs én duidelijke afspraken van wat je daarvoor van ons mag verwachten.

Hoeveel kost een boekhouder?

De kostprijs van een boekhouder wordt onder meer bepaald door:

  • Rechtsvorm: kies je voor een eenmanszaak of vennootschap?
  • Begeleiding: kies je voor een maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks adviesgesprek?
  • Aantal inkomende en uitgaande facturen.
  • Hoe ordelijk jij alles aan ons aanlevert. Krijgen we elk kwartaal jouw facturen en btw-bonnen netjes geordend en digitaal? Dan bespaart ons dat heel wat werk.

Onze pakketten

In je zoektocht naar een boekhouder heb je vast ontdekt dat er een groot verschil is in prijzen en prijsmodellen.

Door onze digitale werkwijze werken we kostenefficiënt. Daardoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. Bovendien maken we een offerte op maat: je betaalt dus alleen voor wat je nodig hebt.

Daarbij hanteren we volgende pakketten:

1
Basispack: boekhouding

Dit basispack is er voor alle ondernemers – van starters in bijberoep tot gevestigde kmo’s met 20 personeelsleden. Bij ons is jouw boekhouding in goede handen: inkomende en uitgaande facturen boeken, BTW-aangifte, jaarrekening, berekening en aangifte vennootschapsbelasting.

Altijd inbegrepen

  • Gratis toegang tot een online dashboard
  • Gratis digitaal archief
2
Advanced pack: optimalisatie en prognose

Verwacht je dat jouw boekhouder met jou meedenkt op zoek naar de beste resultaten? Dan is dit pakket een handige extra. Driemaandelijks analyseren we je bedrijfsresultaten en we zorgen ervoor dat je sociale bijdragen en voorafbetalingen herbekeken worden als dat nodig is.

3
Omniumpack: fiscale controle

Laat met een gerust hart alle fiscale controles aan je boekhouder over. Kies je voor dit pakket, dan zorgen wij voor de opvolging van belasting- en btwcontroles. Als dat nodig is, dienen we berichten van wijziging en bezwaarschriften in.

4
Updatepack: rapportering

Vind je het belangrijk om op elk moment op de hoogte te blijven van je bedrijfsresultaten? Dan raden we dit pakket aan, waarbij we het resultaat van voorraad- en provisieboekingen op regelmatige tijdstippen rapporteren.

5
Expresspack: jaarafsluiting

Soms moet een jaarafsluiting snel gaan. Daarom ontwikkelden we voor onze klanten een formule waarbij je zelf bepaalt hoeveel dagen de jaarafsluiting in beslag mag nemen.

6
Managerpack: loonadministratie en personenbelasting

De loonadministratie voor bestuurders is tijdrovend en complex. Bovendien verandert de wetgeving regelmatig. Onze experts nemen deze tijdsintensieve klus van je over.

Offerte op maat?