In de digitale wereld van vandaag is efficiëntie een sleutelwoord. Daarom zijn we verheugd om onze klanten kennis te laten maken met Scrada, een innovatief programma waarmee u eenvoudig uw kasboek en/of dagontvangstenboek digitaal kunt bijhouden. Scrada biedt een breed scala aan voordelen die uw administratieve processen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Wat is Scrada?

Scrada is een gebruiksvriendelijke digitale tool die speciaal is ontworpen om ondernemers te helpen bij het beheren van hun kasboek en dagontvangstenboek. Door deze administratieve taken te digitaliseren, biedt Scrada een moderne oplossing die aansluit bij de behoeften van bedrijven die willen profiteren van de voordelen van de digitale transformatie.

Verplichte Boekhouding

Het is belangrijk te weten dat een dagontvangstenboek verplicht is voor alle ontvangsten waarvoor geen factuur wordt opgemaakt. Daarnaast is een kasboek verplicht voor alle vennootschappen die cash transacties uitvoeren. Scrada helpt u bij het eenvoudig en nauwkeurig voldoen aan deze wettelijke vereisten.

Voordelen van Scrada

  1. Mooie en Duidelijke Rapportages: Scrada genereert gedetailleerde en overzichtelijke rapportages die u in één oogopslag inzicht geven in uw financiële situatie. Deze rapportages kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.
  2. Naadloze Koppeling met Ons Boekhoudpakket: Een van de grootste voordelen van Scrada is de naadloze integratie met ons boekhoudpakket. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, waardoor je dit zelf niet meer moet bezorgen.
  3. Voldoet aan de Belgische Wetgeving: Scrada is volledig compliant met de Belgische wetgeving, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wettelijke naleving. Het programma is ontworpen om te voldoen aan alle relevante regelgeving, zodat u met een gerust hart uw administratie kunt bijhouden.
  4. Tijdbesparing: Door het digitaliseren van uw kasboek en dagontvangstenboek bespaart u kostbare tijd die u kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van uw bedrijf. Scrada automatiseert veel van de handmatige taken die normaal gesproken veel tijd in beslag nemen.
  5. Betaalbaar: Scrada is beschikbaar voor een zeer redelijke prijs van slechts 6 euro per dagboek per maand. Deze investering verdient zich snel terug door de tijdsbesparing en de verbeterde efficiëntie die het programma biedt.

Enkele duidelijke overzichten

Hieronder kan je enkele duidelijke overzichten terugvinden over de verplichtingen en werking van deze dagboeken:

Begin Vandaag met Scrada

Scrada biedt een moderne en efficiënte oplossing voor het beheren van uw kasboek en dagontvangstenboek. Door over te stappen op deze digitale tool, kunt u profiteren van de vele voordelen en uw administratieve processen stroomlijnen.

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van Scrada voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een demonstratie van het programma. Ons team staat klaar om u te helpen bij de implementatie en om al uw vragen te beantwoorden.

Met Scrada kunt u uw administratie naar een hoger niveau tillen en meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf.